24MX sponsrar Beach Race Enduro

24MX har stolt valt att sponsra Sveriges första utav förhoppningsvis många framtida ”Beach Race” i Halmstad. Loppet som går av stapeln den 9 oktober är unikt och med utmanande terräng och actionfylld racing ser vi fram emot vad som ligger framför oss! Har vi några följare som skall ställa upp?

“Vi ser fram emot att ta del i 24MX Beach Race som är det första av sitt slag i Sverige. Det kommer bli ett utmanande lopp på en unik plats som sätter stora krav på både förarna och arrangören. I premiären för tävlingen har arrangören valt att hålla det publikfritt för att ta ett så stort samhällsansvar som möjligt under de rådande omständigheter. Vi tycker det är kul med uppstickare i sporten som delar samma passion och det är därför vi valt att stå bakom 24MX Beach Race” säger Ashkan Aghili, marknadschef på 24MX

Staffan Bergman, arrangör: ”I över tre år har vi tillsammans med Destination Halmstad målmedvetet jobbat för ett Beach Race på Östra Stranden i Halmstad. Under alla mina år som arrangör har det varit en dröm att få arrangera ett Beach Race. Nu är vi där och tillsammans med 24MX ska vi skapa motorhistoria.”

Related Posts