Höststorm skjuter fram 24MX Beach Race Enduro i Halmstad

Höststorm skjuter fram 24MX Beach Race Enduro

Nu på lördag, den 8 oktober, skulle en riktigt fartfylld tävling körts på Östra Stranden i Halmstad. 24MX Beach Race Enduro stod på agendan. Men vädrets makter drog undan mattan. Kraftiga pålandsvindar är inte att leka med. Det vet vi på västkusten. Så tävlingen flyttas fram. 

Utomhusevenemang är ju som bekant alltid väderkänsliga och ibland måste arrangören fatta snabba beslut för evenemangets, tävlingsdeltagarnas och publikens skull. Som nu.

Viktigt att notera är att tävlingen inte ställs in, den flyttas fram. Det handlar om säkerhet och trygghet för alla. Avgörande faktorer är att strandremsan där racet körs är smal och vattenståndet har stigit. 

– Det är alltid fruktansvärt tråkigt att behöva flytta fram en tävling. Men vi kan inte tumma på säkerheten för deltagarna, den går alltid i första hand. Nu satsar vi på att hitta ett nytt datum och håller tummarna för att vädergudarna är på bättre humör. Förra året blev en succé, så vi ser fram emot att kunna välkomna både tävlingsdeltagare och publik när vi väl har spikat ett nytt datum säger Elisabeth Perrone, arrangör för 24MX Beach Race Enduro.

För mer information, kontakta

Elisabeth Perrone
Arrangör 24MX Beach Race Enduro, BT AB
betts@telia.com, 070-62 27 186